Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Απαγόρευση συναθροίσεων - πορειών εν όψει της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής! Μας κυβερνάνε ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

asimbibastos news
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.
Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει για τις 18:00 εκδήλωση στην πλατεία Αττικής, κατά την οποία προγραμματίζει να διανείμει προϊόντα και τρόφιμα σε έλληνες πολίτες.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έχει ωστόσο ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων.
Ν. Δένδιας: Eμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία
Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι «η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

«Οι ''φιλεύσπλαχνοι'' νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ''φιλανθρωπικό'' τους οίστρο», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.
Χρυσή Αυγή: Επιχειρούν να απαγορεύσουν την αλληλεγγύη στους Έλληνες
Αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την σημερινή εκδήλωσή της, μεταθέτοντας όμως το χώρο διεξαγωγής της έξω από τα γραφεία της στον σταθμό Λαρίσης εμφανίζεται από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον δήμο Αθηναίων ότι επιχειρούν να «απαγορεύσουν την αλληλεγγύη στους Έλληνες».
«Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την απαγόρευση συναθροίσεων και πορειών που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..
«Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου