Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Καραμανλής:«Κυριάκο, προχώρα με απολύσεις. Όχι σε εκλογές»

asimbibastos news

Τον Κώστα Καραμανλή είδε στο πολιτικό του γραφείο στην πλατεία Μαβίλη μέσα στην εβδομάδα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ραντεβού, όπως γράφει η εφημερίδα Real News, κλείστηκε κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.


«Πρόεδρε, θέλω να σε δω», τού είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Όποτε θέλεις, Κυριάκο», ήταν η απάντηση του Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα χωρίς κανένας από τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης να είναι παρών.

«Κυριάκο, προχώρα», φέρεται να είπε ο Κώστας Καραμανλής στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο πολιτικούς να συμφώνησαν ότι η ένταξη των εργαζομένων στη διαθεσιμότητα θα μπορούσε να γίνει με πιο ομαλό τρόπο αν είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή όλα όσα είχε δεσμευτεί η Ελλάδα απέναντι στην τρόικα.

Ταύτιση απόψεων υπήρξε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και όταν η συζήτηση έφτασε στα σενάρια πρόωρων εκλογών. Και οι δύο εκτιμούν πως η κυβέρνηση πρέπει να αντέξει προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και να μην μπει σε άλλες περιπέτειες. Ωστόσο, επισήμαναν πως ο Σεπτέμβριος θεωρείται ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για τις πολιτικές εξελίξεις.
newsbeast.gr

Αυτά τα λίγα, για όσους περιμένουν τον Καραμανλή να σώσει την Ελλάδα....Χέρι-χέρι με Σαμαρά, ο "σωτήρας"

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου