Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ανακοινώνουμε σήμερα την ίδρυση της Σπίθας Νίκαιας-Κοκκινιάς με το διακριτικό τίτλο ΣΠΙΘΑ Νίκαια-Κοκκινιά - Αποστόλης Χατζηβασιλείου.


Ανακοίνωση Σπίθας Νίκαιας-Κοκκινιάς


Ανακοινώνουμε σήμερα την ίδρυση της Σπίθας Νίκαιας-Κοκκινιάς με το διακριτικό τίτλο ΣΠΙΘΑ Νίκαια-Κοκκινιά - Αποστόλης Χατζηβασιλείου.
 

Πιστοί στις αρχές και στο όραμα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα
και την Ιδρυτική διακήρυξη της 1ης Δεκεμβρίου 2010 του Μίκη Θεοδωράκη,συνεχίζουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση απο τον ξένο ζυγό και την ανατροπή των δυνάμεων κατοχής.
Η Σπίθα Νίκαιας-Κοκκινιάς, τιμά τους ήρωες της εθνικής αντίστασης,που για χάρη της πατρίδας έπεσαν στη πλατεία της Οσίας Ξένης απο τους Ναζί,δίνοντας το διακριτικό τίτλο στη ΣΠΙΘΑ Νίκαιας-Κοκκινιάς -  Αποστόλη Χατζηβασιλείου.
'Ο Αποστόλης Χατζηβασιλείου,ήταν ήρωας της εθνικής αντίστασης και κρεμάστηκε απο τους Ναζί στο μπλόκο της Κοκκινιάς,αφού πρώτα ο γνωστός χαφιές της Κοκκινιάς Μπατράνης τον χαιρέτησε ειρωνικά΄΄τα σέβη μου λοχαγέ΄΄ και έδωσε το σύνθημα στους γερμανοτσολιάδες.Αφού βασανίστηκε,του ζήτησαν να προδόσει και η απάντησή του ήταν ΄΄Πατριώτες,σηκώστε κεφάλι,μη φοβάστε,δεν πρόκειται να προδώσω κανέναν΄΄ και λίγο πριν τον κρεμάσουν,με όση δύναμη του είχε μείνει είπε΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ΄΄
Εμείς τα μέλη της Σπίθας Νίκαιας-Κοκκινιάς θα αγωνιστούμε,με όλες μας τις δυνάμεις και με τις αλλες Σπίθες,για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
ΣΠΙΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
τηλέφωνο:6985783173


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου