Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μα, φυσικά, ΕΡΤ επιλέγει για ενημέρωση και ο κ. Μουρούτης!

asimbibastos news
Δεν το ομολογούν, φυσικά, αλλά και το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, που πριν από τρεις μήνες προσπάθησε να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ, επιλέγει... ΕΡΤ, φυσικά, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή του!
Κι ύστερα, όταν αποπειρώνται να εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος εμάς, τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που, κατά τα φαινόμενα, αντιμετωπίζουν ως εχθρούς, που κατασυκοφάντησαν, προσπάθησαν μαζικά να απολύσουν κι έπειτα να ενσπείρουν μεταξύ μας τη διχόνοια, αποτυγχάνουν θλιβερά και διασκεδαστικότατα, ταυτόχρονα.
Θα 'πρεπε, ίσως, να γνωρίζουν -προφανώς κι εξ επαγγέλματος- ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ειδικά εν τόπω άυλο του διαδικτύου, όπου οι αγρυπνούσες του κοινότητες αστραπιαία ανταποκρίνονται σε κάθε απόπειρα εξαπάτησής τους, κατασπαράσσοντας και παραδίδοντας στη χλεύη όποιους τολμάνε την ασέβεια να νομίζουν πως θα τις χρησιμοποιήσουν στα αδέξια παιχνιδάκια εξουσίας τους...
Προσπάθησε ξανά ν' ασκήσει επικοινωνιακή προπαγάνδα, αποκρύπτοντας σημαντικό κομάτι της πραγματικότητας ο κ. Μουρούτης, να «τρολλάρει» δηλαδή, κατά το κοινώς λεγόμενο, ελαφρά τη καρδία και με περιπαικτική διάθεση· του γύρισε, όμως, στη μουρ(ουτ)η η απόπειρα, καθώς προδόθηκε!
Διαδήλωσε τοις πάσι ποιούς επιλέγει για την ενημέρωσή του (ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! ;) - και ξεσήκωσε, ταυτόχρονα, τους δαίμονες του διαδικτύου, που δε σηκώνουν χειραγώγηση - τουλάχιστον όχι τόσο προφανή κι αδέξια δηλωτική προθέσεων, αλλά και ικανοτήτων...
Ευχαριστούμε για το γέλιο, μας φτιάξατε τη μέρα, αλλά κυρίως ευχαριστούμε για το καταπίστευμα: η μόνη δημόσια, ανεξάρτητη, ελεύθερη και βέβαια καταφανώς ορθάνοιχτη δημόσια τηλεόραση είναι η ΕΡΤ, η Ελεύθερη Ραδιοφωνία Τηλεόραση (και διαδίκτυο και μουσικά σύνολα και περιοδικό και πολιτισμός αληθινός) όλων των Ελλήνων - και όποιων άλλων την χρειάζονται.
πηγή: ertopen.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου