Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με γκαζάκια στην κατάληψη ΥΦΑΝΕΤ

Η οργάνωση «Κοκκινόμαυρη Κολλεκτίβα» αναλαμβάνει, με προκήρυξή της, την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού έξω από την κατάληψη ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΥΦΑΝΕΤ στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί το κείμενο της προκήρυξης:
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού έξω από την κατάληψη ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΥΦΑΝΕΤ στη Θεσσαλονίκη στις 8-2.
Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την ενέργεια σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους λιγοστούς και μετρημένους στα δάχτυλα συντρόφους που δέχθηκαν βάναυση επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν άγρια μετά από προσχεδιασμένη και προσυνεννοημένη εισβολή της ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ ΥΦΑΝΕΤ σε κατάληψη που βρίσκεται εντός του ΑΠΘ, τον περασμένο Μάϊο, με αποτέλεσμα την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή μέρους της κατάληψης και το σοβαρό και επικίνδυνο τραυματισμό των ατόμων που βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα.
Η εισβολή έγινε με αφορμή συμπλοκές συντρόφων με την συγκεκριμένη κατάληψη που προσπαθεί να απομονώσει διαφορετικές απόψεις και πολιτικές αντιλήψεις, με διάφορες πολιτικάντικες δικαιολογίες χωρίς κανένα νόημα και ουσία, διεκδικώντας το αλάθητο του αναρχικού χώρου με διάφορα τεχνάσματα.
*Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην κατάληψη της υφανέτ το βράδυ της Τρίτης στις 9-2.
Δηλώνουμε όμως ότι στηρίζουμε την συγκεκριμένη ενέργεια της ομάδας που πήγε εκεί.
Και ελπίζουμε να μην ξαναχρειαστεί να επανέρθουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου