Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ:Η σημερινή πορεία. Βάλτε την κακομοιριά σας εκεί που ξέρετε!

asimbibastos news

Μεγαλειώδεις ήταν και σήμερα η συγκέντρωση και η πορεία στο Σύνταγμα! Ναι! Οι αλληλέγγυοι , άνεργοι, φοιτητές , συνταξιούχοι , ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Ο κόσμος ήταν από την Ομόνοια
μέχρι το Σύνταγμα! Τα συνθήματα δεν σταμάταγαν λεπτό! Όλοι δίπλα στους καθηγητές της ΟΛΜΕ! Όλοι αλληλέγγυοι! Έτοιμοι για διαμαρτυρία διαρκείας! Μόνο που… η ώρα πήγε 1.30 και οι καθηγητές τέτοια ώρα σχολάνε και πάνε για μεσημεριανό!    Έτσι, δέκα λεπτά από την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην πλατεία , μάζεψαν τα πανό τους και διαλύθηκαν ησύχως!
Μάλιστα στα δέκα λεπτά που παρέμειναν στην πλατεία , δημιουργήθηκε μια ένταση στο πλάι της βουλής με νεαρούς από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και ΜΑΤ! Αλλά οι καθηγητές ως καλοί νοικοκυραίοι που είναι έσπευσαν να προστατέψουν  τα ‘’δικά τους παιδιά’’…
‘’Μην κάνετε τίποτα! Είναι δικά μας παιδιά!’’
‘’Μη! Θα μας διαλύσετε την συγκέντρωση!’’
Δεν θέλανε βλέπετε να τους διαλύσουν  την συγκέντρωση! Θέλαν  να την διαλύσουν μόνοι τους πέντε λεπτά μετά…
Εκεί που η πλατεία πλημμύρισε κόσμο και  συνθήματα… οι κύριοι της ΟΛΜΕ μάζευαν σημαιάκια και τύλιγαν πανό…  Και μείναν οι ‘’αλληλέγγυοι μόνοι τους να διαδηλώνουν!
Αυτοί είστε κύριοι! Δεν περίμενα την ‘’επανάσταση’’ από εσάς! Κανείς δεν την περίμενε ! Τον μισθουλάκο σας και την θεσούλα σας ήσασταν πάντα, μόνο για αυτά έχετε διαμαρτυρηθεί! Αλλά τόσο ξεφτίλα πια;  Μην σταθείτε στον δρόμο και τον κλείσετε! Μην πατε από την Πανεπιστημίου αλλά από την Βουκουρεστίου μην και κλείσει η Πανεπιστημίου! Πάλι καλά που δεν βάλατε 100.000 ανθρώπους που ήρθαν για συμπαράσταση να διαδηλώνουν στο πεζοδρόμιο! Μην και ενοχλήσουν το success story! Ευτυχώς που ήταν πολλοί και δεν χώραγαν! Μα πόση ξεφτίλα πια...Η γνήσια εκπρόσωπος των.... νοικοκυραίων!Ασυμβίβαστη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου