Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν αστυνομικούς

Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν αστυνομικούς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου καταγγέλλει την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στην Περιφερειακή Διεύθυνση  Εκπαίδευσης Αττικής, που σαν στόχο είχαν την παρεμπόδιση αντιπροσωπείας να συναντηθεί με τον Περιφερειακό
Διευθυντή Εκπαίδευσης.
Σήμερα 24/9/2013 είχε προγραμματιστεί στις 7.00 π.μ. συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ με θέμα τις αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών οι οποίοι βρέθηκαν στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και καλούνται από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, αυθαίρετα στα πλαίσια των μεθοδεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ, να συμπληρώσουν δηλώσεις τοποθέτησης ώστε να μετακινηθούν σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε., να μην υποβάλλουν δηλώσεις ώστε να μη νομιμοποιήσουν την εκτός λογικής και νόμου διαδικασία. Επειδή πολλοί συνάδελφοι, αισθανόμενοι την πίεση και το φόβο που δημιουργούν οι αποφάσεις της διοίκησης, παραπλανήθηκαν κι έχουν ήδη υποβάλει δηλώσεις, μπορούν πριν τη λήξη της προθεσμίας να αιτηθούν την ανάκλησή τους.
Καλεί τους αιρετούς εκπροσώπους του Κλάδου στα Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Π.Ε. καθώς και τους εκπαιδευτικούς, που συμμετέχουν ως διορισμένα μέλη να αποτρέψουν με τη στάση τους τις συνεδριάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων για την αυθαίρετη μετακίνηση των εκπαιδευτικών, μπλοκάροντας κάθε τέτοια διαδικασία.
Από τη σημερινή συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ με δήλωσή τους αποχώρησαν οι αιρετοί και η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα δύο διορισμένα μέλη και τον Περιφερειακό Διευθυντή ο οποίος δε δέχτηκε τελικά και την αντιπροσωπεία.  

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου