Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστέλλουμε την λειτουργία του blog λόγω άκρατου φασισμού...

asimbibastos news


Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το ανεκτό από το άκρος ενοχλητικό στα όρια του τρομακτικού...

Σκοπός του blog ήταν η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών καθώς και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών  μέσα από άρθρα  και ανταλλαγή απόψεων στην ομάδα μας στο Facebook.
Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι οι ιδέες διώκονται. Και επειδή δεν ανήκουμε και δεν ανήκαμε ποτέ σε κανένα  κόμμα ώστε να χαίρουμε μιας κάποιας προστασίας, δηλώνουμε ότι αδυνατούμε να συνεχίσουμε την δημοκρατική δράση μας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί απλά αδυνατούμε να μιλήσουμε ελεύθερα, αδέσμευτα, ασυμβίβαστα! 
Φυσικά γνωρίζουμε καιρό τώρα ότι η δημοκρατία έχει καταλυθεί -γι'αυτό άλλωστε και η δημιουργία του blog ως αντικειμενικό μέσο επικοινωνίας... Αλλά είναι άλλο να έχεις έλλειμμα δημοκρατίας και άλλο να βιώνεις τον φασισμό και την τρομοκρατία. 
Επειδή λοιπόν δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να εξαπατήσουμε το κοινό μας προσφέροντάς του ''φιλτραρισμένες'' ειδήσεις και άρθρα, προτιμάμε να αναστείλουμε την λειτουργία του blog μέχρι η κατάσταση να ξαναγίνει τουλάχιστον ανεκτή...

Μέχρι τότε ευχόμαστε καλόν αγώνα σε όσους αντιστέκονται.

Και μια συμβουλή. Ό,τι σας λένε να το ακούτε και με τα δυο αυτιά... Και με το ΔΕΞΙ και με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ταυτόχρονα! Μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από την παγίδα του διχασμού. 

Ο αγώνας συνεχίζεται έξω από τις οθόνες!!!

Καλή Λευτεριά! 


Η συντακτική ομάδα του ''Ασυμβίβαστου''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου