Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

31 Μέρες ΑΠΕΡΓΙΑ!!! Απεργεί όλος ο όμιλος!!!

asimbibastos news

Απεργεί σήμερα όλος ο όμιλος
Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε όλα τα εργοστάσια του ομίλου της«Coca-Cola 3Ε» μετά και τη σχετική απόφαση των δύο Ομοσπονδιών του κλάδου. Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών έχουν προκηρύξει τη σημερινή απεργία, με στόχο να εκφραστεί η αλληλεγγύη στους 33 απολυμένους από το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και να δοθεί ενιαία απάντηση των εργαζομένων στην αντεργατική επίθεση της πολυεθνικής.

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι και την 1η του Νοέμβρη η απεργία των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους της πόλης να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους. Την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον αγώνα των εργαζομένων στην «Coca - Cola 3Ε» εκφράζουν η Ομοσπονδία Συνδικάτων Τροφίμων - Ποτών - Τουρισμού της Πορτογαλίας, η Κεντρική Ενωση Συνταξιούχων Ισπανίας, ταΣωματεία Δασκάλων της περιοχής Aiud και της επαρχίας Αlba της Ρουμανίας και οι εργαζόμενοι στον τουριστικό και επισιτιστικό τομέα της Κύπρου.


Για το θέμα, ερώτηση προς τον Υπ. Εργασίας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου. 






ΠΗΓΗ
4 / 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου