Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Λίμνες Ηλείας: Μπλόκο των κατοίκων για τα σκουπίδια

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους για να μην γίνει σκουπιδότοπος η θέση "Λίμνες" και να μην εγκατασταθεί εκεί ο δεματοποιητής, είναι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.


Συγκέντρωση γίνεται αυτή τη στιγμή στο σημείο και το μπλόκο ενισχύεται συνεχώς το μπλόκο από νέες ομάδες κατοίκων που καταφθάνουν στο σημείο διαμαρτυρίας με κάθε μέσο, ακόμα και με αγροτικά με γεμάτα κόσμο καρότσες.

Αγανακτισμένος ο κόσμος με την κατάσταση, διαμηνύει πως «ένας χώρος μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα από τον ποταμό. δεν μπορεί να μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο».



Την ίδια στιγμή θεωρούν απαράδεκτο από τη μια να γίνεται λόγος για τουριστική αναβάθμιση όταν τα τουριστικά λεωφορεία που πηγαίνουν προς Επικούρειο - Κρέστενα - Αρχαία Ολυμπία να περνούν λίγα μέτρα από τον σκουπιδότοπο και τις δεματοποιημένες μπάλλες.

Σήμερα το πρωί μέλη της Επιτροπής Αγώνα συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα, ο οποίος τους είπε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος.

Ωστόσο οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι δηλώνουν πως θα παραμείνουν στο μπλόκο μέχρι τελικής δικαίωσής τους μέχρι δηλαδή να αποφασιστεί άλλο σημείο εγκατάστασης του δεματοποιητή και του σκουπιδότοπου.


Πηγή: ΗΛΕΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου