Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Η απάτη για τον δήθεν φόνο του Λάντεν

asimbibastos news

Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύτηκε στο zougla.gr το βίντεο με τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος αποκαλύπτει την απάτη της πολυδιαφημισμένης επιχείρησης κατά την οποία δήθεν σκοτώθηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν.


Ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει το βίντεο ήταν ο 74χρονος δρ Paul Craig Roberts, που έχει διατελέσει βοηθός υπουργός για θέματα οικονομικής πολιτικής στην πρώτη κυβέρνηση Ρήγκαν. Αργότερα εργάσθηκε σε διευθυντικές θέσεις στη «Wall Street Journal». Είναι αρθρογράφος στα «Business Week»,  «Scripps Howard News Service», «Counter Punch», «Creators Syndicate», όπως και στο «Information Clearing House», απ' όπου αντλήσαμε τη συνέντευξη.


«Πριν πιστέψετε τα ψέματα της "κυβέρνησής σας" για τη Συρία, θυμηθείτε τα ψέματα για τα "όπλα μαζικής καταστροφής" του Saddam Hussein. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον κόλπο του Τονκίνο που υπήρξε αφορμή για τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον Καντάφι και τη Λιβύη. Θυμηθείτε τα ψέματα για την 11η Σεπτεμβρίου, τα ψέματα για τις δολοφονίες του Τζον Κένεντι, του Ρόμπερτ Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ».

(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το άρθρο του κ. Roberts)

Αυτά γράφει στην εναλλακτική ιστοσελίδα του «Information Clearing House» ο δρ Paul Craig Roberts, ο άνθρωπος που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη συνέντευξη ενός γείτονα του «κρησφύγετου» του Οσάμα μπιν Λάντεν.

Λέει ο δρ Ρόμπερτς: Αυτή είναι μετάφραση συνέντευξης που έδωσε στην εθνική τηλεόραση του Πακιστάν ένας αυτόπτης μάρτυρας μιας επιχείρησης της ομάδας «έξι των ειδικών ναυτικών δυνάμεων SEAL», για την οποία η αμερικανική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πως τότε είχε σκοτωθεί ο μπιν Λάντεν.

Είχα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη μετάφραση αυτής της συνέντευξης πριν από δύο χρόνια σε άρθρο μου πριν δημιουργηθεί αυτός ο ιστότοπος.

Η συνέντευξη του Πακιστανού αυτόπτη μάρτυρα θυμίζει την ξεχασμένη από τη CIA επιχείρησηNorthwoods του 1962, η οποία προέβλεπε την κατάρριψη αμερικανικών αεροπλάνων, πυρ εναντίον απλών πολιτών στους δρόμους του Μαϊάμι και της Ουάσινγκτον D.C. καθώς και να επισημάνει την ύπαρξη Κουβανών προσφύγων σε βάρκες, προκειμένου να κατηγορηθεί ο Κάστρο και να κερδηθεί η λαϊκή υποστήριξη για βίαιη ανατροπή του κουβανικού καθεστώτος.


Βρίσκετε μήπως ομοιότητες με όσα συνέβησαν πριν από τις επιχειρήσεις για αλλαγή καθεστώτων στο Ιράκ, τη Λιβύη και τη Συρία;

Κι όμως, η επιχείρηση Northwoods εναντίον της Κούβας αλλά και Αμερικανών πολιτών ανακοινώθηκε πλέον επίσημα και βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο, καθώς και η επιχείρηση του Γενικού Επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων να σκοτωθούν Αμερικανοί πολίτες, προκειμένου να κερδηθεί υποστήριξη για την εισβολή στην Κούβα.

Η αμερικανική κυβέρνηση εναγκαλίζεται «συγκεκαλυμμένη ατζέντα» και ουδέποτε η Ουάσινγκτον λέει την αλήθεια σε παρόμοιες περιπτώσεις. Κρατήστε στον νου σας τους πολέμους που διεξάγει εδώ και 12 χρόνια η Ουάσινγκτον, με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί το δημόσιο χρέος. Όλα αυτά πηγάζουν από την 11η Σεπτεμβρίου, η εξονυχιστική έρευνα για την οποία απαγορεύτηκε από τον Λευκό Οίκο.

Αφού είχε αντισταθεί επί έναν χρόνο στις πιέσεις από τις οικογένειες των θυμάτων της 11/9 για έρευνα, ο Λευκός Οίκος είχε δημιουργήσει πολιτική ομάδα υπάκουη στην κυβερνητική γραμμή για να συντάξει την «Αναφορά της Επιτροπής για την 11/9».


Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον, ώστε να ερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο οι δυνάμεις ασφαλείας - τύπου Στάζι - του ισχυρότερου αστυνομικού κράτους στη Γη όλων των εποχών που κατασκοπεύει ολόκληρο τον κόσμο, ηττήθηκαν από μια μικρή ομάδα Σαουδαράβων, οι οποίοι δεν είχαν υποστήριξη από κάποια χώρα ή κάποιες μυστικές υπηρεσίες. Ούτε γιατί, αντί πραγματικής διερεύνησης του ζητήματος, ο Λευκός Οίκος επί Μπους επέλεξε τη συγκάλυψη.

Ο ισχυρισμός της αμερικανικής κυβέρνησης ότι σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν έχει μηδενική πιθανότητα να είναι αληθινός. Ο ισχυρισμός αυτός που διαψεύδεται και από αυτόπτες μάρτυρες καθιστά την προσπάθεια της κυβέρνησης Ομπάμα θεατρική και οπωσδήποτε ψευδή.

Η συνέντευξη που ακολουθεί δόθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2013 σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λανκασήαρ στη Βρετανία.

Μιλάμε με τον δρ Paul Craig Roberts, τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Πολιτικής Οικονομίας. Έχει μια διαπρεπή καριέρα ως ακαδημαϊκός, δημοσιογράφος υπουργός και κατόπιν ως σύμβουλος στο αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας καθώς και στο αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου..»

Λεπτομέρειες για τις αποκαλύψεις που έκανε ο δρ Paul Craig Roberts περιέχονται στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική συνέντευξή του:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου