Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στη Βουλή με το ... πιστόλι! Απείλησε ότι θα ξυλοφορτώσει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης!


Διαβάσαμε:
¨Απείλησε ότι θα ξυλοφορτώσει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Γιακουμάτος, μετά από διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε χτες στη Βουλή η ακραία συμπεριφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, που προσήλθε στο Κοινοβούλιο οπλοφορώντας και αφού επέδειξε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους το όπλο ζωσμένο στη ζώνη του υποστήριξε ότι "θα πλακώσω στο ξύλο" τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίο, "εάν απειληθεί ξανά η οικογένειά μου". Αφορμή υπήρξε η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του βουλευτή προχτές το οποίο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, κατά τη διάρκεια της απουσίας των μελών της οικογένειάς του. Παράλληλα, σε δηλώσεις του, σε τηλεοπτικό κανάλι χτες, δε δίστασε να πει για τον Γ. Ρωμαίο ότι "θα τον πυροβολήσω"!
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε στην αίθουσα κοινοβουλευτικών συντακτών, επιδεικνύοντας το όπλο του και προέβη σε χαρακτηρισμούς και δηλώσεις εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης, λέγοντας ότι "στην Ιαπωνία υπάρχει και το χαρακίρι για τους αποτυχημένους υπουργούς", συμπληρώνοντας ότι η ηγεσία του υπουργείου είναι αυτή που ευθύνεται για την έξαρση της εγκληματικότητας. Παράλληλα, ο εν λόγω βουλευτής κατέθεσε και Ερώτηση στη Βουλή, στο κείμενο της οποίας χαρακτηρίζει τον Γ. Ρωμαίο "ηθικό αυτουργό, με όλα τα επακόλουθα πολιτικά, ηθικά και σωματικά", καλώντας την ηγεσία να πάρει "άμεσα μέτρα". Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω βουλευτής τάσσεται ανοιχτά υπέρ της οπλοφορίας των πολιτών, αφού έχει κάνει ανάλογες αναφορές και στο παρελθόν, επιδεικνύοντας το δικό του παράδειγμα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
"Νομίζω ότι αυτή η λογική του "πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται", που κάποτε ήταν δεκτή, δεν πρέπει να μας διακρίνει... Δε θα πρέπει ένας πολιτικός, ένας βουλευτής, να στέλνει ένα τέτοιο μήνυμα στους πολίτες, ότι ο ίδιος θα αυτοδικήσει και μάλιστα εναντίον ανθρώπων, που είναι φανερό ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση". Με τον παραπάνω τρόπο, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον πρωτοφανή τρόπο, με τον οποίο αντέδρασε ο Γερ. Γιακουμάτος, χτες, έπειτα από τη ληστεία στο σπίτι του.
Διακριτικές συστάσεις από τη ΝΔ
Η ηγεσία της ΝΔ απέφυγε, κατά την προσφιλή τακτική της, να καταδικάσει επίσημα την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γερ. Γιακουμάτου, προφανώς για να μην έρθει σε σύγκρουση με την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ.
Προκειμένου να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, από τη Ρηγίλλης διαρρεόταν αργά το βράδυ ότι ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή στον γγ της ΚΟ Στ. Δήμα να καλέσει σήμερα το πρωί τον βουλευτή για εξηγήσεις. Πρακτική, που ακολουθήθηκε με τα γνωστά ...αποτελέσματα και με την περίπτωση του Απ. Ανδρεουλάκου, όταν αυτός ζήτησε να εξοριστούν οι οικονομικοί μετανάστες και οι Αλβανοί.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σε δήλωσή του σε τηλεοπτικό κανάλι, προτίμησε να διατυπώσει κάποιες συστάσεις, λέγοντας ότι "όσο ανθρώπινη και αν είναι η πικρία ενός ανθρώπου που πέφτει θύμα διάρρηξης, ωστόσο, οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός να μη στείλει λάθος μήνυμα στην κοινωνία".¨



Η είδηση παλιά αλλά αρκεί για να θυμηθούμε ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνάνε και ποιους επιμένει να εκλέγει χρόνια τώρα ο λαός μας... Τότε όλα αυτά ήταν αυτονόητα και μικρής σημασίας... Κατά τα άλλα μιλάμε για τα ¨άκρα¨ όταν χρόνια τώρα το κέντρο έχει δείξει το αληθινό του πρόσωπο...

3 σχόλια:

  1. Και δεν το έκανες ρε Γιακουματο για να δειξεις οτι εχεις βαρυδια; ...
    Μάλλον εισαι αβαρύς! .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O TSAMPOYKAS TOY KYBERNON KOMMATOS AN HTAN SE ALLO UA PHGAINE STON KORYDALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή