Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αίσχος!!! Ως Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια στο βιβλίο της Γ' Λυκείου! - ΒΙΝΤΕΟ

asimbibastos news

Στο βιβλίο της Γ' Λυκείου το οποίο διδάσκεται τη φετινή χρονιά στους μαθητές στα Ελληνικά σχολεία, η περιοχή του κράτους των Σκοπίων αναφέρεται ως… Μακεδονία.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στη σελίδα 130 του βιβλίου στον χάρτη που παρουσιάζεται, τα Σκόπια αναφέρονται σαν  Μακεδονία.
Δείτε το βίντεο με την εξήγηση του καθηγητή Αγγλικών Κώστα Μιχαλόπουλου:
Δείτε ΕΔΩ την σελίδα 130 του βιβλίου από την επίσημη σελίδα του υπουργείου Παιδείας!
Μετά λοιπόν τον ''συνωστισμό  στην Σμύρνη'', μετά τα βιβλία γραμματικής Ε' και ΣΤ' δημοτικού  που διδάσκουν στα παιδιά το λατινικό αλφάβητο αντί του ελληνικού ( και το οποίο διδάσκετε ακόμα παρά τις αντιδράσεις !) έχουμε άλλη μια στοχευμένη επέμβαση στην ιστορία της Ελλάδας την ώρα μάλιστα που το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι κυρίαρχο και έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Βουλή προς ψήφιση... 
Την ώρα που υποτίθεται ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά... το υπουργείο παιδείας έχει ήδη παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία (και την ιστορία που φέρει; ) αλλάζοντας  όνομα στους χάρτες! 
Το ξεπούλημα και η προδοσία χωρίς όριο συνεχίζεται! Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά  ο ελληνικός λαός φοβάται και να ξεστομίσει τις λέξεις ''πατρίδα'' ''ιστορία'' ''εθνική ανεξαρτησία'' μη και χαρακτηριστεί ''φασίστας''!!! 
Γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να σφετεριστούν τα εθνικά μας σύμβολα και την έννοια  του πατριωτισμού και να τα σπιλώσουν με τον χειρότερο τρόπο καθιστώντας τα έρμαια της εκάστοτε ατομικής συμπεριφοράς απολίτιστων, ανιστόρητων, ανήθικων συμπολιτών μας. 
Έτσι κανείς δεν διαμαρτύρεται για το ξεπούλημα και την προδοσία... 
Πολύ βολικό για τους προδότες, δεν νομίζετε; 

Ασυμβίβαστη Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου