Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Προβλήματα στο Facebook!

asimbibastos news
 Δεν έχουν υπάρξει ακόμα σχόλια από πλευράς του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου

Αδύνατο είναι το status update (ενημέρωση κατάστασης) στο Facebook αυτή τη στιγμή, για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Επίσης, παρουσιάζονται προβλήματα και στα likes, καθώς και στην υποβολή σχολίων. Ωστόσο, τα προσωπικά μηνύματα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά.
Απόπειρα ενημέρωσης του status οδηγεί σε εμφάνιση μηνύματος σφάλματος: «Λόγω προβλήματος, δεν ενημερώθηκε η κατάστασή σας. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά». Αντίστοιχα μηνύματα σφάλματος παρουσιάζονται και σε απόπειρες υποβολής σχολίων ή πατήματος του κουμπιού «like».
Αν και τα προβλήματα στα status updates δεν είναι και πάρα πολύ σπάνια, επί της προκειμένης το ενδεχομένως να είναι παγκόσμιο, καθώς, σύμφωνα με το Mashable, δοκιμές από διάφορες διευθύνσεις ΙΡ είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του ίδιου μηνύματος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα- web service status tracker Downrightnow, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή περνά πιθανή διαταραχή υπηρεσίας (likely service disruption). Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει σχόλια από πλευράς του Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου