Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» για τη δολοφονική επίθεση

asimbibastos news
Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» για τη δολοφονική επίθεση

Ανακοίνωση εξέδωσε το κίνημα «Δεν πληρώνω» για την επίθεση ενόπλων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφ. Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής.


«Το κίνημα "Δεν Πληρώνω" καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η δολοφονία αυτή δρα 100% προβοκατόρικα, ενισχύοντας τη «θεωρία των δύο άκρων» και στρέφεται κατά οποιουδήποτε αγωνίζεται ενάντια στα μέτρα και τη μνημονιακή κυβέρνηση. Ο μόνος που έχει να κερδίσει από αυτή τη δολοφονική πράξη είναι η κυβέρνηση και τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που εκφράζει. Μια κυβέρνηση που απεργάζεται τα νέα δυσβάστακτα μέτρα, τα οποία θα εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τον ήδη καθημαγμένο ελληνικό λαό και θα τον αποστερήσουν από παιδεία, υγεία, κατοικία, ρεύμα, νερό, καθαρό περιβάλλον και όλα τα απαραίτητα για την επιβίωση του κοινωνικά αγαθά.

Για να μπορέσει να το κάνει αυτό πρέπει να επωφεληθεί από καταστάσεις που αφενός θα αποσπάσουν, με τη βοήθεια και των πρόθυμων ΜΜΕ, τον λαό από τα πραγματικά του προβλήματα και αφετέρου θα "νομιμοποιήσει" το οποιοδήποτε κυνήγι μαγισσών ενάντια σε όποιον σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί τα αυτονόητα.

Από την άλλη, το σύστημα και η κυβέρνηση του προσφέρει χείρα βοηθείας στη Χρυσή Αυγή, δίνοντας της ανάσα ανάκαμψης και καθιστώντας την από θύτη του Παύλου Φύσσα σε θύμα. Απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή ενότητα του λαού και ο αγώνας πάνω στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο μόνος δρόμος είναι η οργανωμένη , συλλογική αντίδραση του λαού με ξεκάθαρους στόχους και οράματα για την κοινωνική απελευθέρωση του
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου