Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

50 Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ κατά της οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι!

asimbibastos news
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ -Πυροβολισμοί κατά της οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ και την αντιτρομοκρατική όταν περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα άγνωστοι πυροβόλησαν προς το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους πυροβολισμούς στον εξωτερικό χώρο της πρεσβευτικής κατοικίας δεν υπάρχουν ζημιές ούτε και έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το κτίριο δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αλλά όπως δήλωσε οι δράστες δεν στόχευσαν εκείνον παρά μόνον την εξώπορτα.
Με τον Γερμανό πρέσβη επικοινώνησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και εκείνος με τη σειρά του μίλησε με τον Βόλφγκανκ Ντόλτ για το περιστατικό.
Ηδη την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και από τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως τρία άτομα με καλάσνικοφ πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι στην οδό εθνικής Αντιστάσεως. Μάλιστα στο σημείο έχουν ήδη εντοπιστεί 50 κάλυκες και έγιναν έξι προσαγωγές. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου