Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Βόμβα στο εξοχικό του Κ. Σημίτη – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Βόμβα ... αλά μετρό στο Αιγάλεω στο εξοχικό του Κ. Σημίτη – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική
Η Αντιτρομοκρατική αναλαμβλάνει την έρευνα για τη φωτιά στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους καθώς βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.


Ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε μεταλλικό κουτί και η συνδεσμολογία του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραπέμπει σε εκείνη που είχε εντοπιστεί στο μετρό του Αιγάλεω.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν μπαταρίες, καλώδια, αλλά και έναν διακόπτη. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού.

Οι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά που προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού.

Από τη φωτιά καταστράφηκε μεγάλο μέρος του σπιτιού 

Το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Αθήνα έχει βρεθεί στο παρελθόν στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά φαίνεται πως οι δράστες επέλεξαν το εξοχικό ως πιο εύκολο στόχο καθώς όταν λείπει ο πρώην πρωθυπουργός ο χώρος δεν φυλάσσεται. 
Πηγη φωτο τηλεόραση ΣΚΑΪ
Πηγη φωτο τηλεόραση ΣΚΑΪ
Οι πρώτοι που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά ήταν οι αστυνομικοί που πήραν σήμα από τον συναγερμό του σπιτιού.
Πηγή φωτο ekorinthos.gr
Πηγή φωτο ekorinthos.gr
Σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 02:34 μετά τα μεσάνυχτα. Οι τοπική δύναμη κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο λίγα λεπτά μετά τις έξι.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου