Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Απόβαση αγροτών από όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα για την φορολόγηση στα αστικά ακίνητα!

«Απόβαση» στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες της Κρήτης (vid)
Εκστρατεία εναντίον του φόρου Ακινήτων!
Όπως έχουν αναγγείλει  οι αγρότες πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη φορολόγηση των ακινήτων (μονιμοποίηση του χαρατσιού στα αστικά ακίνητα )  , όπως προβλέπεται στον  νόμο που κατεβαίνει προς ψήφιση αύριο την ώρα της διαμαρτυρίας!

Τα γνωστά παπαγαλάκια έχουν καταβάλει τις τελευταίες ώρες υπεράνθρωπες προσπάθειες να παρουσιάσουν την κινητοποίηση ως ακόμα μια παράλογη απαίτηση που αφορά τους αγρότες την ώρα που οι ίδιοι απαντούν σε όλους τους τόνους ότι εκτός από αγρότες είναι και πολίτες και ζουν σε σπίτια όπως όλοι μας! Και είναι παράλογο να διαδίδεται πως οι κινητοποιήσεις τους γίνονται μόνο για τα αγροτεμάχια! (Δηλώσεις αγροτών: Πρώτη Γραμμή, ΣΚΑΙ)
Είδη περισσότεροι από χίλιοι αγρότες έρχονται από Κρήτη για την αυριανή μεγάλη κινητοποίηση!
Επιτέλους κάποιοι κάνουν την αρχή που πολλοί περιμέναμε! Τώρα είναι στο χέρι μας να απαντήσουμε στο θράσος των κυβερνόντων που με ειρονικό ηφάκι επικαλούνται τον λαό λέγοντας... Ο κόσμάκης δεν διαμαρτύρεται! Ο κοσμάκης συμφωνεί μαζί μας! Ο κοσμάκης στηρίζει τις πολιτικές μας! Η Αθήνα έχει δείξει την αγωνιστικότητά της και την δύναμή της όλα αυτά τα χρόνια! Έκανε την αρχή όταν όλοι οι άλλοι δεν έβλεπαν καν το πρόβλημα! Πλέον είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε ότι ξεκινήσαμε , όλοι μαζί ενωμένοι! 
 Χαράτσια μας βάζανε πριν 200 χρόνια και αυτοί που το κάνανε δεν είχαν καλό τέλος!
Όλοι αύριο στις 11.00 στο Σύνταγμα!
Ασυμβίβαστη Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου