Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Δεκατριάχρονο κορίτσι έσβησε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι

Δεκατριάχρονο κορίτσι έσβησε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι
Γροθιά στο στομάχι, η νέα τραγωδία που σημειώθηκε σε φτωχογειτονιά της Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ. Ένα κοριτσάκι 13 ετών από τη Σερβία, έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι, που άναψε μαζί με την 54χρονη άνεργη μητέρα της για να ζεσταθούν. 
Ζούσαν σε σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η άνεργη μητέρα από τη Σερβία άναψε το μαγκάλι για να ζεστάνει το σπίτι.
Από το μαγκάλι, δημιουργήθηκαν αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήθουν τόσο η μάνα όσο και η κόρη. Η μητέρα, κάποια στιγμή ανέκτησε τις αισθήσεις της και μόλις κατάλαβε τι έχει συμβεί άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Το κοριτσάκι όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Ο ιατροδικαστής σε πρώτη φάση, εκτιμά ότι ο θάνατος του παιδιού προήλθε από τις αναθυμιάσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

1 σχόλιο:

  1. Ζούσαν σε σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα... δυόμισι μήνες... και οι γείτονες τους έβλεπαν! Ναι! Όλοι ξέραν! Όλοι τους έβλεπαν από... τα παράθυρα! Το είπαν τεθλιμμένοι στην κάμερα... Και ναι βεβαίως όλοι ανεξαιρέτως σκέφτηκαν ότι ίσως(!) θα έπρεπε να βοηθήσουν! Αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν! Και αυτό το είπαν στην κάμερα... Δεν πρόλαβαν!!! Δυόμισι μήνες έβλεπαν μια γυναίκα άνεργη μόνη με το παιδάκι της να ζει χωρίς ρεύμα και δυόμισι μήνες ''το σκέφτονταν'' !!! Άντε βρες τον ένοχο τώρα... Το κράτος που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση; Η ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα; Η εγκληματική αδιαφορία των ''γειτόνων'' ; Πάντως η δύσμοιρη μάνα είναι η μόνη κατηγορούμενη αυτή την στιγμή και το 13χρονο κοριτσάκι το μόνο που πλήρωσε για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή