Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Aπόβαση αγροτών στην Αθήνα
Με παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Αθήνα συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες, οι οποίοι επιμένουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, που, όπως επισημαίνουν, είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή τους.

Τη σχετική πρόταση των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας υιοθέτησαν σήμερα και εκπρόσωποι μπλόκων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.

Τόπος συνάντησης ορίστηκε η πλατεία Βάθης στις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το Σύνταγμα.

Οι αγρότες καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει όλους τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα.

Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει κινητοποίηση ανά νομό για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο συλλαλητήριο καθώς και επαφές με άλλους φορείς προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον συνεχιζόμενο αγώνα των αγροτών.

Σημειώνεται ότι στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής οι Θεσσαλοί αγρότες έχουν προγραμματίσει και νέο μαζικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας, το τρίτο μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.


πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου