Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΩΡΑ! Πετάνε ασθενείς στον δρόμο και κλείνουν τα νοσοκομεία!

Πετάνε ασθενείς στον δρόμο τώρα!
Τριτοκοσμικές καταστάσεις και ανθρώπινα δράματα εξελίσσονται από το πρωί σε πολλά δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς εκατοντάδες ασθενείς που νοσηλεύονται σε αυτά ειδοποιούνται να φύγουν, γιατί δεν υπάρχουν πλέον γιατροί για τη νοσηλεία τους!
Με απόφαση του υπουργείου Υγείας, οι γιατροί του ΙΚΑ που βρίσκονται στα νοσοκομεία «Αγία Όλγα», «Ελπίς», «Σισμανόγλειο» και «Αγ. Ανάργυροι» (κυρίως ογκολογικό νοσοκομείο στην Κηφισιά) τίθενται σε διαθεσιμότητα για ένα μήνα, δηλαδή ολόκληρο τον Απρίλη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει από σήμερα η λειτουργία των 4 αυτών νοσοκομείων.
Ήδη από το πρωί ειδοποιούνται συγγενείς των ασθενών να πάρουν τους αρρώστους τους από τα νοσοκομεία αυτά, όπου νοσηλεύονταν, και μεταξύ αυτών βρίσκονται άνθρωποι με σοβαρές καρδιοπάθειες, με νεφρικές ανεπάρκειες, καρκινοπαθείς κ.α., γιατί κλείνουν όλες οι κλινικές που λειτουργούν με γιατρούς του πρώην ΙΚΑ.
Οι γιατροί των νοσοκομείων αυτών καταγγέλλουν τις τελευταίες ώρες στο newsbomb.gr ότι εξελίσσονται ανθρώπινα δράματα στους διαδρόμους και στα προαύλια των νοσοκομείων με ασθενείς που κυριολεκτικά βρίσκονται στο δρόμο και σπεύδουν σε άλλα νοσοκομεία για τη νοσηλεία τους.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου