Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Με αυτόφωρο κινδυνεύουν οι Βουλευτές της ΧΑ αν δημοσιεύσουν νέο βίντεο

Με αυτόφωρο κινδυνεύουν οι Βουλευτές της ΧΑ αν δημοσιεύσουν νέο βίντεο
Ρεπορτάζ: Άννα Κανδύλη
Με αυτόφωρο κινδυνεύουν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής εάν δημοσιοποιήσουν νέα βίντεο παρανόμως αποκτηθέντα.

Στην εισαγγελία πρωτοδικών απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, την αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια  η οποία περιλαμβάνει ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού.
Στο έγγραφο της η κ. Κουτζαμάνη ζητά να συσχετιστούν αυτά με την υπάρχουσα δικογραφία για την οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας ο Παναγιώτης Μπαλτάκος και να αξιολογηθούν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν παραβίαση  του άρθρου 157 του Π.Κ που αναφέρεται σε βία ή σε απειλή βίας κατά βουλευτή ή αρχηγού πολιτικού κόμματος.
Η εισαγγελέας ζητά την  ταχύτατη περαίωση της έρευνας ενώ δίνει εντολή σε περίπτωση  που στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε  και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παράνομου κτηθέντος  οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία,  έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενέργεια.
σχόλιο:Γιατί όταν αποκαλύπτεις ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι σε αυτή την θέση γιατί είναι κοντοχωριανή του Σαμαρά και ότι η δικαιοσύνη υπακούει στα πολιτικά συμφέροντα στηρίζοντας την χούντα, τότε μια τέτοια δικαιοσύνη δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να απαγορεύσει ευθαρσώς να βγαίνουν τα άπλυτα της στην φόρα. 
Χούντα είναι. Χούντα και με την στήριξη και της δικαιοσύνης και της εκκλησίας και των ΜΜΕ και όλων των υπολοίπων κομμάτων που νομιμοποιούν με την παρουσία τους στο κοινοβούλιο της πράξεις της. Μόνο ο λαός μπορεί να τους σταματήσει. Ο ενημερωμένος και αποφασισμένος πολίτης που ξέρει γιατί αγωνίζεται και τι θέλει να πετύχει. Μην περιμένετε τις εκλογές. Η κάλπη σε μια χούντα είναι στημένη! Ήδη υπάρχουν καταγγελίες ότι σε εκλογικούς καταλόγους έχουν προστεθεί ''Ευρωπαίοι πολίτες'' κάτοικοι εξωτερικού οι οποίοι αποτελούν το 20% της αντίστοιχης εκλ. περιφέρειας. Αχυράνθρωποι χωρίς μόνιμη κατοικία στον τόπο που ψηφίζουν έχουν δικαίωμα ψήφου! Βγείτε από εδώ μέσα. Μιλήστε στους γύρω σας, ξυπνήστε τους γιατί χανόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου