Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Βραζιλία

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Βραζιλία

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους


Στο πένθος βυθίστηκε η Βραζιλία από ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Σάο Πάολο και είχε σαν αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 31 ακόμα να τραυματιστούν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μαθητές που επέστρεφαν από εκδρομή, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα φορτηγό, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Υπάρχουν 10 νεκροί και 31 τραυματίες περιλαμβανομένων 16 που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση….» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πολλά επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια του λεωφορείου, προσέθεσε ο ίδιος.

Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την πόλη του Σάο Πάολο, όπου είχαν πάει εκδρομή οι μαθητές και επέστρεφε στο Μπορμπορέμα, που βρίσκεται σε απόσταση 390 χιλιομέτρων.

Η σύγκρουση σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ιμπίτινγκα, περίπου 30 χιλιόμετρα από το Μπορμπορέμα όπου οι αρχές κήρυξαν σήμερα τριήμερο πένθος.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1 de Globo στο δυστύχημα έχασαν την ζωή τους 6 μαθητές ηλικίας 15 έως 17 ετών, 3 καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 42 άνθρωποι σύμφωνα με την αστυνομία, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου