Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η πορεία για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου


Με χαμηλή συμμετοχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι η πορεία των πολιτών από το Πολυτεχνείο, για την 39η επέτειο της εξέγερσης. Η πορεία θα καταλήξει στην αμερικανική πρεσβεία.


Στην πλ. Κλαυθμώνος έχουν συγκεντρωθεί περί τα 200-300 μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Εν τω μεταξύ, έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό σε Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηπους, Ακρόπολη και Μοναστηράκι από τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ οι σταθμοί σε Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Άμυνα θα παραμείνουν κλειστοί από τις 14.00 το μεσημέρι και μέχρι η αστυνομία να ανάψει το «πράσινο φως» για να ανοίξουν και να δοθούν ξανά προς χρήση από το κοινό.


(Κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν την Λ. Αμαλίας)

Το ίδιο θα συμβεί και με τις στάσεις του Τραμ σε Σύνταγμα και Ζάππειο που έκλεισαν από τις 14.00 μέχρι νεωτέρας. Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, η σύνδεση μεταξύ των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα γίνεται με λεωφορειακή γραμμή από τους σταθμούς Κεραμεικός (της γραμμής 3) και Σταθμός Λαρίσης (της γραμμής 2).


(«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας)

Ρεπόρτερ της zougla.gr βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και σας αναμεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας.

Στο μεταξύ, ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της πρωτεύουσας, εν όψει των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.


(Ξεκίνησε η πορεία)


(Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου