Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δείτε λαό σήμερα στην ομιλία του Σαμαρά!!!




Και λίγη ιστορία...












Πόσο κακομοίρης μπορεί να νιώθει ...





4 σχόλια:

  1. οι φωτογραφίες που βάζετε από τον Παπανδρέου μόνο άστοχες μπορεί να θεωρηθούν, γιατί ο κόσμος τότε ξεκίνησε να τρώει το κουτόχορτο και η ιστορία έδειξε τις τεράστιες ευθύνες που είχε και ο παπανδρέου! μην προσπαθείτε να τον προβάλετε ως τον τέλειο ηγέτη..... δεν ήταν!!!! η μόνη διαφορά τώρα ότι ο κόσμος μάλλον άρχισαν να μην τρώει άλλο κουτόχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοτε αρχισε να τρωει κουτοχορτο και σημερα το αναμασαει σαν την προβατινα

      Διαγραφή
    2. Οι φωτογραφίες είναι από συγκεντρώσεις του Παπανδρέου ΚΑΙ του Καραμανλή και είναι ενδεικτικές του τι κόσμο μάζευαν κάποτε οι πρωθυπουργοί αυτής της χώρας σε αντίθεση με το τι ΜΑΤ μαζεύει ο σημερινός πρωθυπουργός μας. Δημοσιεύτηκαν για να δείξουν πώς ο λαός νομιμοποιεί ή ΔΕΝ νομιμοποιεί κυβερνήσεις. Είναι εντελώς άστοχο να μας καταλογίζετε ότι προβάλουμε τον Παπανδρέου ως τον τέλειο ηγέτη γιατί πολύ απλά... Δεν τον γνωρίσαμε! Ούτε τον Παπανδρέου ούτε τον Καραμανλή! Είναι ηλικιακό το θέμα... Εμείς απλά παρατηρούμε την διαφορά ανάμεσα στο πώς αντιμετωπίζονταν τότε οι πρωθυπουργοί και στο πώς αντιμετωπίζονται τώρα... Και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

      Διαγραφή
  2. Αν είναι να μην πατάει κανείς στις κομματικές συγκεντρώσεις από δω και πέρα, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα ψηφίσω Σαμαρά! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή