Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Kαλούνται οι κάτοικοι του Τελ Αβίβ να μετακινηθούν στα καταφύγια


asimbibastos news

катар аль-джазира al-jazeera

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της «Φωνής της Ρωσίας» για πρώτη φορά στην ιστορία των επιθέσεων με πυραύλους από τη Λωρίδα της Γάζας ήχησαν οι σειρήνες εναέριας απειλής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που μεταδίδει το 10ο δίκτυο της ισραηλινής τηλεόρασης, η επίθεση έγινε με πυραύλους «Φαντζρ» ιρανικής κατασκευής. Το παναραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Τζαζίρα με τη σειρά του μεταδίδει ότι οι πύραυλοι έπεσαν και εξερράγησαν στη θάλασσα κοντά στις ακτές της πόλης Γιάφα, η οποία είναι ενωμένη με το Τελ Αβίβ σε ενιαίο μητροπολιτικό αστικό κέντρο. Την ευθύνη γι’ αυτήν την επίθεση ήδη ανέλαβε η παλαιστινιακή οργάνωση «Ισλαμικό Τζιχάντ».
Στη σύντομη δήλωσή της αναφέρεται ότι «συνολικά εναντίον του Τελ Αβίβ εκτοξεύθηκαν 5 πύραυλοι και μελλοντικά η ζώνη του πυρός θα διευρυνθεί». Αργότερα διαδόθηκαν πληροφορίες για εκρήξεις στην περιοχή του νότιου Τελ Αβίβ, την Γιάφα και τις ευρισκόμενες νοτιότερα πόλεις-δορυφόρους Μπατ-Γιαμ, Χόλον και Ρεχόβοτ. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, κανείς δεν τραυματίστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου