Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η Χρ.Αυγή Ζητά την επαναφορά της θανατικής ποινής

Η Χρ.Αυγή ζητά την επαναφορά της θανατικής ποινής
«Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Αλβανούς εγκληματίες», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για την δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο και προσθέτει:

«Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.
Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής».

σχόλιο: Οφθαλμός αντί οφθαλμού; Μωσαϊκός νόμος από το κόμμα που αρνείται το ολοκαύτωμα;  Λεπτομέρεια θα μου πείτε... Ποιος έχασε την καθαρή ιδεολογία για να την βρεί η Χρυσή Αυγή... Αλλά εμένα άλλο με ενοχλεί. Πέρα από το ηθικό του θέματος, γιατί είμαι Χριστιανή και όχι Εβραία και πιστεύω στο Ευαγγέλιο και στην αγάπη και στο δικαίωμα για μετάνοια και συγχώρεση και όχι στην βία και εκδικητικότητα του  Μωσαϊκού νόμου, υπάρχει και το πρακτικό  του θέματος.
Καταρχάς, σπάνια είσαι απόλυτα σίγουρος για την ενοχή κάποιου! Μόνο αν έγινε σε δημόσιο χώρο παρουσία μαρτύρων αλλιώς ακόμα και μια ομολογία είναι αμφίβολη ή μπορεί να περιέχει σκοπιμότητες.
Δεύτερων η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτό που λέμε ειδεχθές έγκλημα και στα υπόλοιπα είναι πολύ στενή! Σε περιόδους όπου η δημοκρατία συρρικνώνεται και οι αντισυνταγματικές αποφάσεις δίνουν και παίρνουν έχοντας γίνει συνήθεια πια, είναι υπερβολικά επικίνδυνο να  νομιμοποιήσεις τον προερχόμενο  από το κράτος φόνο. Γιατί; Γιατί δεν έχουμε κράτος!  Και  είναι εύκολο όταν ο άνθρωπος συνηθίσει τον θάνατο να τον αποδεχθεί και για άλλα εγκλήματα, να τον αποδεχθεί και για έναν ''τρομοκράτη '' ας πούμε (πολύ ασαφής όρος από μόνος του!)  ή για οποιονδήποτε άλλο ''ενοχλεί'' την φασιστική μας ηγεσία!
Τέλος προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Ποιος επιβαρύνεται με τον φόνο; Ο δήμιος ; Το κράτος που τον πληρώνει (δηλαδή εμμέσως οι πολίτες ); Άμεσα οι πολίτες που τον εξουσιοδοτούν ;;;
Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες. Ποιός μπορεί να με αναγκάσει να διαπράττω κατ΄εξακολούθηση φόνους ενάντια στην ηθική μου ;;;    
Και τι είδους ποινή είναι αυτή που εξαναγκάζει όλο τον λαό σε ''αξιόποινη'' πράξη ;;;
Ναι θα τους βόλευε πολύ μια τέτοια εξέλιξη... Αλλά εγώ φοβάμαι οτιδήποτε τους βολεύει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου