Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Οργή Βενιζέλου κατά Σκανδαλίδη-Καρχιμάκη!


asimbibastos news
Οργή Βενιζέλου κατά Σκανδαλίδη-Καρχιμάκη!
Δείπνο είχε χτες ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης με αρκετά στελέχη του Κινήματος, απ’ όλους τους κοινωνικούς χώρους.


Στη διάρκεια του δείπνου  ασκήθηκε έντονη κριτική   κατά βασικών επιλογών του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου, τόσο για ζητήματα συνεδριακά (όπως την επιχειρούμενη αλλαγή ονόματος και συμβόλων), όσο και για θέματα που άπτονται της καθημερινής δράσης, κυρίως δε για τον άκρατο κυβερνητισμό, με την χαρακτηριστική υπογράμμιση, ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει συνιστώσα της ΝΔ. και του Σαμαρά»!
Σήμερα ο Μιχ. Καρχιμάκης, με ανάρτηση στο facebook,στην ουσία επαναλαμβάνει αυτή την οξεία κριτική που ακούστηκε στο δείπνο. Και μάλιστα επιχειρεί να την μετασχηματίσει σε μια εναλλακτική (προς τη ηγεσία) πρόταση.
Αλλά, όπως έχουμε τονίσει, δεν είναι ο μόνος απ’ το στελεχικό δυναμικό που διαφωνεί «φωναχτά» με τις επιλογές Βενιζέλου.
Σε περίπου παρόμοιο μήκος κύματος εκπέμπουν και ο Χρ. Παπουτσής και ο Κ. Σκανδαλίδης και κάμποσοι άλλοι.
Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο επίσης πρώην γραμματέας και για πολλά χρόνια υπουργός Κ. Σκανδαλίδης ετοιμάζει παρέμβαση τις επόμενες μέρες, με κριτική πεπραγμένων του Βενιζέλου και προτάσεις τόσο για την έξοδο του ΠΑΣΟΚ απ’ την κυβέρνηση όσο και για εσωκομματικά ζητήματα (νέα όργανα, τρόπος εκλογής τους, λειτουργία του ΠΑΣΟΚ, νέο καταστατικό κλπ).
Έτσι ο μηχανισμός του Βενιζέλου διαπιστώνοντας ότι η κριτική εντείνεται και ότι η συμμετοχή στις προσυνεδριακές διαδικασίες είναι από πενιχρή έως ανύπαρκτη, εκπονεί ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης των διαφωνούντων.
Ενώ ο ίδιος ο αρχηγός εκφράστηκε με οξύτατες εκφράσεις, κυρίως κατά Σκανδαλίδη και Καρχιμάκη!
Τι λέτε; Θα πλήξουμε;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου