Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτοκτονία 58χρονου στη Μυτιλήνη ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Στο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του γράφει ότι «επέλεξε να δώσει με πλήρη συνείδηση τέλος στη ζωή του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης». 

Ολα δείχνουν ότι ο Μανώλης Μαρώλιας είχε αποφασίσει εδώ και καιρό «εν πλήρει νηφαλιότητι» να δώσει τέλος στη ζωή του, μη δυνάμενος να υφίσταται άλλο «το ειδεχθές άλγος των κοινωνικών συνθηκών».

(ΠΗΓΗ: http://www.efsyn.gr/)

Τα μηνύματα της αδερφής του στο FB

21.9.13 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ .Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ .ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΤΩΝ 58.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ.ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΘΡΗΝΩ ΚΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ

22.9.13 ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΓΚΙ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΣΑΝ ,ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΟΥ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΥΓΚΟΥΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΕΚΡΟ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΣΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ 4000 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Μ@ΛΑΚΑ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ.Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΨΑΡΙΑΝΕ ΗΤΑΝ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΞΕ


σχόλιο: Αναδημοσιεύουμε τα λόγια της αδερφής του νεκρού, με κάθε σεβασμό στην μνήμη του γιατί θωρούμε ότι δίνουν ελπίδα  σε όλους μας για συνέχιση του αγώνα παρά τον πόνο και την απώλεια  Σκόπιμα δεν θέλουμε να περάσει μια πολιτική πολιτική πράξη ως μια απλή αυτοκτονία. Υπάρχουν  άνθρωποι αγωνιστές που δεν άντεξαν. Ας ακουστεί έστω και μέσα από αυτήν , την τελευταία τους πράξη, η κραυγή διαμαρτυρίας τους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου