Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα 6.30 στο Σύνταγμα.

Ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην συγκέντρωση της ΟΛΜΕ
"Η κυβέρνηση συνεχίζει με προσήλωση την επιχείρηση εκκαθάρισης της νέας γενιάς. Με την ανεργία των νέων στο 60%, με τους νέους και τις νέες στο ψάξιμο για τη φυγή στο εξωτερικό, το επόμενο σχέδιο είναι να χτυπηθεί οριστικά το δημόσιο σχολείο και οι
μαθητές" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: "Ο νόμος 4172/13, είναι η θεσμική επικύρωση των ταξικών φραγμών, της βαθμοθηρίας, της ζούγκλας του ανταγωνισμού ανάμεσα στους μαθητές. Φτιάχνεται ένα σχολείο-φάντασμα, ένα απέραντο εξεταστικό κέντρο, που θα φτιάχνει την πελατεία για την παραπαιδεία, για όσους φυσικά, μπορούν ακόμα να καλύψουν τα έξοδα της «δημόσιας και δωρεάν παιδείας».
Δεν θα επιτρέψουμε σε μια χούφτα τεχνοκράτες, νεοφιλελεύθερους και ακροδεξιούς να τσακίσουν τη γενιά μας. Η χαμένη γενιά που ονειρεύονται, αρνείται να χάσει και να παραιτηθεί από αυτά που της ανήκουν. Όλοι και όλες στο πλευρό του αγωνιζόμενου κόσμου της εκπαίδευσης. Σε σχολεία, σχολές, πανεπιστήμια, παντού.
Είμαστε αποφασισμένοι/ες να νικήσουμε! Το ποτάμι πίσω δε γυρνά και αυτή τη φορά θα ξηλώσει μια για πάντα την κυβέρνηση και τα μνημόνια! Όλοι και όλες στη συγκέντρωση της ΟΛΜΕ στο Σύνταγμα την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη".
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου