Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Μαζί στις ευρωεκλογές ΝΔ- ΠΑΣΟΚ

Πάγκαλος: Μαζί στις ευρωεκλογές ΝΔ- ΠΑΣΟΚ
Πρόταση να κατέβουν μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο Βήμα Fm.  «Από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο, που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της
ύπαρξης της μικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρωεκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτήν τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Στη συνέχεια, άσκησε σκληρή κριτική στην ΟΛΜΕ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, λέγοντας: «Αυτοί που υπερασπίζονται τη δημόσια Παιδεία, υπερασπίζονται τα φροντιστήριά τους. Και τώρα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στους δρόμους, κατά των πραιτοριανών. Η επιστολή της ΟΛΜΕ λέει "βγείτε και πολεμήστε την κυβέρνηση, ή εμείς ή αυτοί". Κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας! Ποιοι; Η Ρόζα, ο Τσίπρας και οι άλλοι... Μου θυμίζουν αυτούς τους μαύρους στην Αφρική που κάνουν ιδιωτικούς στρατούς με τα παιδάκια των εννέα ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου