Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Θάνατος-μυστήριο δημοσιογράφου που αποκάλυπτε πολιτικό σκάνδαλο!


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του Χανιώτη δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος απομακρυσμένος από όλους, δίχως στενούς συγγενείς, άφησε την τελευταία του πνοή στο Λονδίνο.

Τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό του είναι πολλά. Η απώλεια του 41χρονου ρεπόρτερ έγινε γνωστή από το Πανεπιστήμιο του Μπράιτον, αρκετούς μήνες μετά τον χαμό του.

Συγκεκριμένα, το πανεπιστήμιο αφιέρωσε το επίσημο newsletter του περασμένου Ιουνίου στη μνήμη του Ξεκουκουλωτάκη, αλλά, όπως προέκυψε, σύμφωνα με παλαιότερο έγγραφο της Διοίκησης, ο θάνατός του σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2013 κάτω από τραγικές συνθήκες.

Το zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, αλλά μάταια. Έχει μόνο μία αδερφή η οποία δεν θέλησε να μιλήσει για την απώλεια του αδερφού της. Μετρημένοι στα δάκτυλα κάποιοι μακρινοί του συγγενείς, μιλώντας στην εφημερίδα μας, δήλωσαν αιφνιδιασμένοι, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες είχαν χάσει τα ίχνη του και η επικοινωνία μαζί του ήταν ανύπαρκτη.





«Με απειλούν»


Ο Χ. Ξεκουκουλωτάκης είχε γίνει γνωστός από την υπόθεση του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Χρήστου Μαρκογιαννάκη, την οποία παρουσίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA το 2006. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου