Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

asimbibastos news


Σε... επιχειρησιακή ετοιμότητα κρατά αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ, 29χρονος Βολιώτης Tις τελευταίες ημέρες απειλεί να «βουτήξει» στο κενό από ταράτσες διαφορετικών πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης.

Στις έντεκα περίπου χθες το πρωί, όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», ο 29χρονος «τρύπωσε» σε πολυκατοικία επί της οδού Δημητριάδος, στη συμβολή της με Γαμβέτα, ανέβηκε στον τελευταίο όροφο και από εκεί στην ταράτσα της πενταόροφης οικοδομής.

Ανέβηκε στο περβάζι της ταράτσας, στάθηκε στη γωνία και απειλούσε να πέσει στο κενό.
Σάστισαν περαστικοί που είδαν το νεαρό με το καπελάκι να «ισορροπεί» στο περβάζι της ταράτσας και να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα, πυροσβεστικές, αστυνομικές δυνάμεις και διασώστες του ΕΚΑΒ για να αποτρέψουν το μοιραίο.

Κόσμος συγκεντρώθηκε κάτω από την πολυκατοικία και με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε τις εξελίξεις, μέχρι την ώρα που ο 29χρονος κατέβηκε από μόνος του κάτω.

Πάντως η χθεσινή απόπειρα αυτοκτονίας δεν ήταν η μοναδική. Τις τελευταίες ημέρες, ο νεαρός κρατά σε... ετοιμότητα αστυνομικούς, πυροσβέστες και ΕΚΑΒ. Προχθές το βράδυ έκανε το ίδιο, όπως και αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες.

Επιλέγει πολυκατοικίες στις οποίες στεγάζονται ιατρεία ή γραφεία και οι είσοδοι είναι ανοιχτές, βρίσκει έξοδο προς την ταράτσα και απειλεί να αυτοκτονήσει. Φαίνεται μάλιστα ότι επιλέγει και ώρες αιχμής για να έχει... κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος, φέρεται να επιδιώκει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ένα πιάτο φαγητό, καθαρά ρούχα και ένα μπάνιο, που προσφέρονται στους έγκλειστους στα ιδρύματα, είναι ότι αποζητά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου