Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κίνηση των 35” Αθήνα 23 Οκτωβρίου 2013 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

asimbibastos news

Η σοβαρότητα της κατάστασης στην χώρα, επιβάλλει άμεση ανάγκη συστράτευσης όλων των Ελλήνων, για την συγκρότηση πολιτικού χώρου, με στόχο να.....

εκφραστούν ΟΛΕΣ οι δυνάμεις που αγωνίζονται με συνέπεια ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση και στο κομματοκρατικό καθεστώς της υποτέλειας και της διαφθοράς..
Για τον σκοπό αυτό, ανταποκρινόμενοι στην κρισιμότητα των περιστάσεων και στις προσδοκίες του Ελληνικού Λαού, για την συνεργασία όλων των ελεύθερων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας, απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα για συμμετοχή, με στόχο την άμεση συγκρότηση ενός Δημοκρατικού Πατριωτικού Μετώπου, τη συστράτευση σε ανένδοτο αγώνα για την ρήξη και ανατροπή του παλαιοκομματικού χρεοκοπημένου και αποτυχημένου πολιτικού συστήματος.


Οι ακόλουθες πολιτικές αρχές και θέσεις τίθενται σε δημόσιο διάλογο:


1. Προάσπιση της Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και διατήρησης του Έθνους- Κράτους, με πίστη στις αρχές της δημοκρατίας.
2. Ρήξη με το παλαιοκομματικό χρεοκοπημένο και αποτυχημένο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο μέσω της πόλωσης οδηγεί στο διχασμό. Απαλλαγή από το υποτελές και φαύλο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα στη καταστροφή.
3. Λογοδοσία των υπευθύνων και τιμωρία των ενόχων για τις καταστροφικές, αντισυνταγματικές πράξεις και παραλείψεις και την υπερχρέωση και λεηλασία της χώρας. Απονομή πραγματικής δικαιοσύνης και έκφρασης του κοινού περί δικαίου αισθήματος του Ελληνικού Λαού.
4. Διαγραφή του απεχθούς, παράνομου και επαχθούς δημοσίου χρέους, και ολική διαγραφή των παράνομων χρεών των Ελλήνων προς τις τράπεζες και το δημόσιο,με συνταγματική ρύθμιση, χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη περίοδο των μνημονίων για να εξυπηρετήσουν τα τοκογλυφικά συμφέροντα της τρόικας, και όχι το κοινωνικό κράτος και το δημόσιο συμφέρον.
5. Ο έλεγχος, η καταγγελία και η ακύρωση όλων των παράνομων Δανειακών Συμβάσεων,των Μνημονίων και η κατάργηση όλων των καταστροφικών αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων, αποφάσεων και μέτρων.
6. Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ. Αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας προς όφελος του Ελληνικού λαού. Χάραξη και Εφαρμογή Εθνικής στρατηγικής για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ανασυγκρότηση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα. Δημιουργία Δημόσιας Τράπεζας Επενδύσεων.
7. Δημόσιος έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και η εποπτεία και η πλήρης αναδιοργάνωση του τραπεζικού συστήματος.
8. Η διεκδίκηση από την Πατρίδα μας όλων των δικαίων της και όλων των αποζημιώσεων για τις λεηλασίες που έχει υποστεί (Γερμανικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια κ.α.) Διαφύλαξη και μη εκποίηση της Ελληνικής γης,της Δημόσιας περιουσίας,της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς και της Εκκλησιαστικής περιουσίας.
9. Χάραξη και εφαρμογή Εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής με την καθιέρωση ποσόστωσης.
10. Προστασία και στήριξη της Ελληνικής οικογένειας σε όλα τα επίπεδα. Αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.
11. Σύγκληση Εθνοσυνέλευσης για την επεξεργασία νέου Συντάγματος. Θέσπιση δεσμευτικών δημοψηφισμάτων μετά από συλλογή επαρκούς αριθμού υπογραφών Ελλήνων Πολιτών.
12.Διεξαγωγή εκλογών με απλή αναλογική. Παραχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις Εθνικές εκλογές, στον απόδημο Ελληνισμό.


Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την Πατρίδα μας, ας προτάξουμε όσα μας ενώνουν και ας βαδίσουμε με πολιτική ανιδιοτέλεια στα χνάρια των προγόνων μας, για να εφαρμόσουμε την Πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με σκοπό την δημιουργία κοινωνιών με κέντρο τον άνθρωπο, αλλά και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων και πιστεύουμε ότι ο Λαός μας μπορεί να ξαναβρεί το ηθικό του και να επανέλθει στο απαράμιλλο ήθος του, αλλιώς δεν θα ξεκινούσαμε τον αγώνα μας.
Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλες τις δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις της Χώρας και του Ελληνισμού σε συστράτευση για την σωτηρία, την υπεράσπιση και την αναγέννηση της Πατρίδας μας.


E-mail: kinhshtwn35@gmail.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου