Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Βιολογική κόρη των Τσιγγάνων η 7χρονη στην Ιρλανδία! Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Το τεστ DNA αποκάλυψε ότι είναι οι πραγματικοί του γονείς

Βιολογική κόρη των Ρομά η 7χρονη στην Ιρλανδία
Βιολογική κόρη των Ρομά είναι το 7χρονο κοριτσάκι με τα γαλάζια μάτια που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές.


Επηρεασμένοι οι Ιρλανδοί αστυνομικοί από την υπόθεση της μικρής Μαρίας, και λόγω της ανομοιότητας του κοριτσιού με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, απομάκρυναν το παιδί από τον καταυλισμό, προκειμένου να διαπιστώσουν την καταγωγή του.

Τελικά, η εξέταση DNA έδειξε ότι οι δύο Ρομά είναι πράγματι οι βιολογικοί γονείς του κοριτσιού, παρόλο που δεν έπεισαν αρχικά τους αστυνομικούς με τα πιστοποιητικά και τα έγγραφα που προσκόμισαν.

Σύμφωνα με την ιρλανδέζικη κυριακάτικη εφημερίδα Sunday World, η οποία έκανε και την αποκάλυψη, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του κοριτσιού έπειτα από καταγγελία πολίτη ότι στον καταυλισμό των τσιγγάνων, που βρίσκεται στην περιοχή Τάλα (Tallaght) στο νότιο Δουβλίνο, υπήρχε ένα παιδί 6-7 ετών που ζούσε με μια πολυμελή οικογένεια ρομά αλλά δεν έμοιαζε καθόλου με τα αδέλφια του.
ΠΗΓΗ

Σχόλιο: Μπουκάρουν στην κατοικία σου και σου αρπάζουν με την βία του παιδί σου επειδή κάποιος κάπου βρέθηκε με ένα παιδί που δεν ήταν δικό του! Και έτυχε για κακή σου τύχη αυτός ο κάποιος να ανήκει στην ίδια ΦΥΛΗ με εσένα! Και αν αυτό δεν είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
Σαν να λέμε ότι επειδή ένας Αμερικάνος (ή δύο ή τρεις ή δέκα ) μπήκαν σε ένα σχολείο και σκότωσαν τους μαθητές (πράγμα όχι σπάνιο...) όλοι οι Αμερικάνοι είναι παρανοϊκοί δολοφόνοι εξ ορισμού! Ή επειδή κάποτε οι Γερμανοί ξεκλήρισαν την μισή Ευρώπη , όλοι οι Γερμανοί είναι φονιάδες ναζί! Ναι... Ενδιαφέρουσα θεωρία δεν λέω αλλά στα πάντα στα ρατσιστικά πλαίσια του χωρίζειν τους ανθρώπους σε κατηγορίες (φυλές ) σύμφωνα με κοινά τους χαρακτηριστικά και τους προσάπτεις όχι μόνο εξωτερικές ομοιότητες αλλά και ομοιότητες ως προς την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα ακόμα και αν βρίσκονται μίλια μακριά και δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή! Έτσι απλά λόγω... DNA! 
Ο ναζισμός είναι εδώ... πιο επικίνδυνος παρά ποτέ γιατί κρύβεται καλά πίσω από το πρόσχημα της υποτιθέμενης δημοκρατίας!

Άραγε θα αποζημιωθούν οι γονείς για ψυχική οδύνη;;;

Και φυσικά οι επιδρομές και τα παιδομαζώματα στους καταυλισμούς σε όλον τον κόσμο- και στην χώρα μας- συνεχίζονται... 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου