Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κατάλαβες φίλε μου; Δικό τους κόμμα ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι και θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές [βίντεο]

asimbibastos news
Δικό τους κόμμα ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι και θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές [βίντεο]
Διαβάζουμε:
Το δικό τους κόμμα προανήγγειλαν, νωρίτερα, οι κτηνοτρόφοι στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τους που πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν δια του εκπροσώπου τους, ότι ενδέχεται να λάβουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν αυτόνομο κόμμα Κτηνοτρόφων Ελλάδος για να κατέβει στις Ευρωεκλογές, καθώς όπως λένε δεν εμπιστεύονται κανέναν για τα ζητήματα που τους αφορούν.
Οπως υποστήριξαν, προτίθενται να προχωρούν σε κινητοποιήσεις μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν για τις αόριστες διαβεβαιώσεις που πήραν σχετικά με το μέλλον του κλάδου, τη διάρκεια εφαρμογής της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2014- 2020.
Δείτε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Γιάννης Γκρίνιας, για την δημιουργία του κόμματος Κτηνοτρόφων Ελλάδος.


Πηγή

Καταλαβαίνεις τώρα φίλε μου πατριώτη ότι ο αγώνας είναι πρωτίστως ταξικός;
Εσύ που κατεβαίνεις φωνάζοντας ενότητα! Εσύ που αγωνίζεσαι για τον δημόσιο και για τον δημοτικό και για τον αγρότη και για τον ένστολο  και στο τέλος πάντα αναρωτιέσαι... ''μα που πήγαν οι άλλοι;''...
Κατάλαβες ότι ''οι άλλοι'' είναι για ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;
Ότι του κτηνοτρόφου και του αγρότη του είναι αδιάφορο τι θα κάνει ο υπάλληλος ή ο άνεργος της πόλης; Ότι δεν αγωνίζονται όλοι για την πατρίδα αλλά για την πάρτη τους; Δεν τους ενδιαφέρει να σταματήσει η φοροεπιδρομή αλλά να μην τους αγγίξει και ας γονατίσει κάποιους άλλους;
Ο εαυτούλης τους! Τα συμφέροντά τους! Το κόμμα τους! Το επίσημο ρουσφέτι τους! 

Ο αγώνας φίλε μου που για  σένα και για μένα και για μια μικρή μειοψηφία ξεκίνησε ως πατριωτικός σήμερα έχει υποστεί μια δραματική μετάλλαξη κάτω από τις πιέσεις για την βίαιη -πάντα είναι βίαιη- επιβολή του καπιταλισμού στην χώρα μας.
Και υπό αυτές τις συνθήκες είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία του σχηματισμού ομάδων συμφερόντων  που στόχο έχουν να αντιμετωπίσουν τα χτυπήματα που δέχονται τα μέλη τους.

Ναι, για όσους βγήκαν να αγωνιστούν για πατρίδα και εθνική ανεξαρτησία είναι χυδαία η κατάσταση που διαμορφώνεται και ευτελή τα κίνητρα.
Αλλά για να μπορείς να φτάσεις στο ανώτερο πρέπει να εξασφαλίσεις τα βασικά... Ο αγώνας μπορεί να γίνει παράλληλος και μέσα από την δική σου ''ομάδα'' να προωθήσεις και τα ιδανικά σου.
Στο σημείο που είμαστε όμως, είναι πλέων αναγκαίο να διαχωρίσουμε στο μυαλό μας ποιους μπορούμε να έχουμε δίπλα μας.
Όχι ποιους θέλουμε (όλον τον κόσμο θέλουμε!) , ποιους μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου