Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Μέρκελ:Σύσταση γερμανο-ελληνικού γραφείου νεολαίας!

Οι "μάσκες" πέφτουν, όσοι πίστευαν ότι αν η Μέρκελ έχανε τις εκλογές και στην εξουσία ανέβαιναν οι Σοσιαλδημοκράτες, είχαν πλανηθεί αγρίως. Πρόκειται περί τού ίδιου ακριβώς συστήματος.
 Ήδη βρίσκεται στη δημοσιότητα το βασικό προσχέδιο του μεγάλου Συνασπισμού αν και ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κυβέρνηση. Σε αυτό, γίνεται ειδική αναφορά στην Ελλάδα.

Αμφότερα τα μέρη αναφέρουν πως πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων που πλήττει την Ελλάδα, προτάσσοντας μάλιστα ως λύση και την μορφή της κινητικότητας. Επ' αυτού το προσχέδιο αναφέρει «τασσόμαστε υπέρ, για παράδειγμα, της σύστασης γερμανο-ελληνικού γραφείου νεολαίας». Το συγκεκριμένο σημείο, πάντως, βρίσκεται ακόμα υπό καθεστώς διαβούλευσης ανάμεσα στα δύο κόμματα.
Επιπροσθέτως, θεωρούν πως σε ότι έχει να κάνει με τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα μας, αυτές πρέπει να συνεχιστούν. Όπως σημειώνεται στο προσχέδιο: ««οι προσπάθειες μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να λαμβάνουν στήριξη με σχέση μεταξύ εταίρων, και ιδιαίτερα πρόκειται να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η Γερμανο-ελληνική Συνέλευση».
Για την αντιμετώπιση της κρίσης προκρίνονται οι «δομικές μεταρρυθμίσεις για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και αυστηρή, συνεχής, δημοσιονομική εξυγίανση με επενδύσεις στην ανάπτυξη και την απασχόληση».
Τέλος, οι δομικές μεταρρυθμίσεις και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, θεωρούνται οι βασικές ενέργειες για να δοθεί προοπτική ανάπτυξης.
Θα μείνουμε στην ουσία. Η Γερμανία θέλει το οριστικό "ξεκλήρισμα" της Ελλάδας. Για να επιτευχθεί αυτό θα μας "φάνε" την νεολαία. Πόσοι απο΄αυτου΄ς θα ξαναγυρίσουν κάποτε; ]
Θα έχουν κάνει αλλού οικογένειες, και εδώ θα έχουν αντικατασταθεί απόπ ξένους "Έλληνες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου