Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΕΝΑΣ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ....

asimbibastos news
Ένας φωτορεπόρτερ που κάλυπτε το γεγονός αργά την Πέμπτη στο κέντρο του Ρίο ντε Τζανέιρο τον είδε ένας από τους συμμετέχοντες της διαδήλωσης που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει... 

Με βόμβα που τραυματίστηκε σοβαρά, ο κάμεραμαν Ομάδα Bandeirantes Santiago Andrade , 49 . " Είδα έναν άντρα , ένα μαύρο μπλοκ , καλυμμένο στη μέση, χαμηλώνει στο έδαφος και το άναψε την βόμβα . Πρόσωπο , τζιν , πουκάμισο ήταν η στιγμή που αυτό το τεχνούργημα επιταχύνθηκε και έφθασε σύντροφό μας , " είπε ο επαγγελματίας BandNews FM . Φωτογράφος θέλει να διατηρήσουν την ανωνυμία του.

Οι εκθέσεις που υποβάλλονται από τους μάρτυρες , ο μηχανικός Moacyr Duarte , UFF ( UFF ) ίσως υποδεικνύει ότι το μηχανισμός έχει φτιαχτεί σε σπίτι . " Αυτή η σύνθεση της εκρηκτικής μάζας - δημιουργώντας έντονη θερμότητα της φλόγας - μοιάζει περισσότερο με ένα σπιτικό βόμβα κλήση είναι ένα παραδοσιακό μοντέλο που μιμείται την αρχή της εξάπλωσης και οβίδα χειροβομβίδα , μόνο που γίνεται με σπιτικά και εκρηκτικών υλών και μαύρη σκόνη . Μέσα από τα φυσικά χαρακτηριστικά , δεν φαίνεται κανένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία , " είπε .

Η έρευνα ακολουθεί στο μηχανισμό με την εμπειρογνωμοσύνη των βίντεο. Τεχνικοί επίσης πρέπει να βοηθήσουν στην εξεύρεση νέων αποδεικτικών στοιχείων...

υγεία
Η κατάσταση της υγείας του Σαντιάγο Andrade θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή εξής, σύμφωνα με τους ιατρούς του Νοσοκομείου Souza Aguiar . Κατά τη διάρκεια της νύχτας , στον κάμεραμαν έχουν περάσει τέσσερις ώρες από την επέμβαση στο κεφάλι .

δείτε τα βίντεο....






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου