Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αδιέξοδη μάχη του να τα χει καλά με όλους...

asimbibastos news

Κάποιος πρέπει να πει επιτέλους στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν λύνονται όλα με την διπλωματία και ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάρει επιτέλους ξεκάθαρες θέσεις αν δεν θέλει να είναι κενή περιεχομένου .

Είναι γνωστή πια η νέα διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος για τις ''αντισημιτικές'' δηλώσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη (ηγείται του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία).

Ναι, οι δηλώσεις του κυρίου Καρυπίδη μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν αντισημιτικές και ο κύριος

αυτός κάθε άλλο παρά προσπάθησε να κρύψει τις απόψεις του! Αλλά γιατί κάνει τόση εντύπωση η 

συμπεριφορά του; 

Δεν είναι το ΣΥΡΙΖΑ που έπαιρνε μέρος σε διαδηλώσεις όπως αυτή;

 

''ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟYN'' λέγατε κύριοι!!!

Τώρα τι άλλαξε; Δεν δολοφονούν πιά; Επειδή κάνατε  τα ταξιδάκια σας στο εξωτερικό έπαψε το 

Ισραήλ να διαπράττει γενοκτονία  στην Παλαιστίνη;;;


Για ποιούς Εβραίους μιλάτε; Αυτούς που  θέλησαν δικό τους κράτος επειδή δεν αρκούνταν να είναι λίγοι εδώ λίγοι εκεί λίγοι παραπέρα (γιατί σε αντίθεση με όσα νομίζουν μερικοί, οι Εβραίοι δεν θεωρούν ότι τους συνδέει απλά η θρησκεία τους αλλά ότι αποτελούν έθνος, το Εβαικό; Έθνος με την φυλετική έννοια που σήμερα απαγορεύεται διεθνώς σε οποιονδήποτε άλλο λαό να ισχυριστεί ότι είναι). Έτσι εξολόθρευσαν έναν ολόκληρο λαό για να αποκτήσουν αυτό που θελαν. Διέπραξαν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να διαπράττουν μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία με τις ευλογίες όλων των υπόλοιπων ''πολιτισμένων''.

(Μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ο νεοσυσταθείς Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, το 1947 ψηφίζει την ιστορική απόφαση 181 με την οποία επιβλήθηκε διχοτόμηση της Παλαιστίνης σε δύο διαφορετικά κράτη κατά γλώσσα, πολιτισμό και θρησκεία: ένα αραβικό, και ένα εβραϊκό, το Ισραήλ. Συνέπεια αυτού ήταν το 1948 να εκδηλωθεί ένα ανευ προηγουμένου κύμα επιθέσεων σιωνιστικών τρομοκρατικών ομάδων με μια κλιμακωτή κατάληψη πόλεων και χωριών της Παλαιστίνης. Έναντι αυτών οι Παλαιστίνιοι εξεγείρονται εναντίον αυτής της νέας αποικιοκρατίας και κατά των Άγγλων. Και ενώ ακολουθεί βίαιη κατάπνιξη της εξέγερσης των Παλαιστινίων ο Μπεν Γκουριόν εξαγγέλλει την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Τότε τα στρατεύματα των γειτονικών αραβικών χωρών εισέβαλαν και αυτά στη Παλαιστίνη. Έτσι το τέλος εκείνου του έτους βρίσκει την άλλοτε Παλαιστίνη χωρισμένη σε τρία τμήματα:
Το μεγαλύτερο τμήμα 78% να έχει καταληφθή από το Ισραήλ.
Η λεγόμενη Δυτική Όχθη να είναι προσαρτημένη στην Ιορδανία
Και ένα 1,5% η λεγόμενη Λωρίδα της Γάζας να τίθεται υπό τον έλεγχο και τη Διοίκηση της Αιγύπτου, επί βασιλείας Φαρούκ.
Υπολογίσθηκε ότι 750.000 Παλαιστίνιοι ξεριζώθηκαν τότε από τα πάτρια εδάφη και κατέφυγαν άλλοι στη Γάζα άλλοι στην Ιορδανία, άλλοι στον Λίβανο και άλλοι στη Συρία... W.P.)

Δεν ισχύουν πια αυτά; Άλλαξε και η Παγκόσμια Ιστορία  και δεν ενημερωθήκαμε;


(Η Kοινοβουλευτική Oμάδα του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην καμπάνια για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από τον ΟΗΕ)

Δεν είναι ο κ. Τσίπρας στην παραπάνω φωτογραφία; Ή μήπως η φωτογραφία ενδυναμώνει τις Ελληνοεβραϊκές σχέσεις;

Αποφασίστε επιτέλους με ποιους είστε! Δεν γίνεται να δηλώνεται και υπέρ των Εβραίων και παράλληλα αλληλέγγυοι στους Παλαιστινίους! Γελοιοποιήστε!

Αλλά ακόμα και αν ξεπεράσουμε την διγλωσσία έρχονται τα μηνύματα της κυβέρνησης να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Aνακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον Καρυπίδη:
«Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία» λέει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως τονίζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, «η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ.Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν "αντιμνημονιακής" συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας».
Καλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ να μην αυτοαποκαλείται Αριστερά «γιατί δεν είναι» και τονίζει τον λόγο τώρα έχει ο λαός.
«Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής».


Κύριοι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας ανησυχεί το γεγονός ότι οι ενστάσεις σας πάνω στο θέμα ταυτίζονται με τις ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.;

Δεν ανησυχείτε από το πόσο συμφωνείτε;



Α.Χ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου