Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Κυριακή 6.30!


Κυριακή 30/3/14 όλοι έξω από το κοινοβούλιο να εναντιωθούμε στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου!
Τα ΜΜΕ θα απεργήσουν και πάλι αποσιωπώντας την συγκέντρωση ώς συνήθως αλλά ο λαός πρέπει να είναι εκεί. 
Στις φωνές απαξίωσης του αγώνα εμείς απαντάμε απλά υπενθυμίζοντας τί πέτυχε αυτός ο λαός την τελευταία φορά που βγήκε  ΜΑΖΙΚΑ;

12/2/12   500.000 πολίτες στον δρόμο...
12/2/12: Διαγράφηκαν 43 βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ που ψήφισαν «όχι»! (Πηγή)

Σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει περιθώριο 43 βουλευτές... Κρέμεται από μία κλωστή.
Αν όντως διαφωνούμε με την πολιτική τους, έχουμε την ευκαιρία αύριο να τους σταματήσουμε.  

Παραθέτουμε την δημοσίευση:

«Ραντεβού» έξω από την Βουλή δίνουν την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, η ΑΔΕΔΥ, το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο Αθηνών και οι σύλλογοι Φαρμακοποιών. Οι φορείς προαναγγέλουν αγωνιστικές – απεργιακές δράσεις για το επόμενο δεκαπενθήμερο.
Ειδικότερα, σε σύσκεψη των φορέων (ΑΔΕΔΥ, ΠΦΣ, ΤΕΕ, ΕΚΑ, ΦΣΑ), που πραγματοποιήθηκε για την προετοιμασία της «μαζικής και δυναμικής ανάπτυξης των αγωνιστικών – απεργιακών δράσεων του επόμενου δεκαπενθήμερου» αποφασίστηκε:διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Κυριακήκαι ώρα 6:30μμ, στην Πλατεία Συντάγματος.
Διοργάνωση συλλαλητηρίου καταγγελίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τρίτη, 1η Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει νέες ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων.
διοργάνωση Γενικής Απεργίας, την Τετάρτη, 9 Απριλίου.
«Απέναντι στην κλιμακούμενη ένταση των αντικοινωνικών, αντι-εργασιακών και αντι-ασφαλιστικών κυβερνητικών – μνημονιακών πολιτικών, που διαλύουν τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά (Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση), αυξάνουν τη φτώχεια, την ανεργία, οδηγούν στην αφαίρεση μισθολογικών, ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, τα Συνδικάτα και οι Φορείς απαντούν με κλιμάκωση της έντασης, της δυναμικής, της διάρκειας και της προοπτικής των κοινών αγώνων» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι τη συμμετοχή της στα συλλαλητήρια και τη γενική απεργία έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου