Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Βελβεντό: Σε εξέλιξη δημοψήφισμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

asimbibastos news
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Σύμφωνα με την επιτροπή, το δημοψήφισμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 8 το βράδυ, πραγματοποιείται σε δύο εκλογικά τμήματα, όπου έχουν φτάσει οι εκλογικοί κατάλογοι του πρώην δήμου Βελβεντού, παρουσία δικηγόρων και με όλα τα τυπικά στοιχεία μιας εκλογικής διαδικασίας (φωτογραφία αρχείου).

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10 χτες το πρωί στο Βελβεντό το δημοψήφισμα, με το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής θα αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Η διαδικασία άρχισε στις 10 ενώ ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο πνευματικό κέντρο του Βελβεντού αρκετή ώρα νωρίτερα», είπε στο ΑΜΠΕ το μέλος της εφορευτικής επιτροπής διενέργειας του δημοψηφίσματος, Δημήτρης Βαρσαμόπουλος.
Σύμφωνα με την επιτροπή, το δημοψήφισμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 8 το βράδυ, πραγματοποιείται σε δύο εκλογικά τμήματα, όπου έχουν φτάσει οι εκλογικοί κατάλογοι του πρώην δήμου Βελβεντού, παρουσία δικηγόρων και με όλα τα τυπικά στοιχεία μιας εκλογικής διαδικασίας.
Σημειώνεται ότι αν το δημοψήφισμα δείξει συμμετοχή στις εκλογές, τότε θα συγκληθεί γενική συνέλευση την επόμενη μέρα, την Τετάρτη, για να αποφασιστεί η συντονισμένη κάθοδος στις εκλογές με πρωτοβουλία κατάρτισης ψηφοδελτίου. Αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αποχή, τότε στις 19 Μαΐου θα συγκληθεί λαϊκή συνέλευση για να αποφασίσει συμμετοχή ή αποχή από τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου