Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Η τρόικα χτυπά στην παράδοση των Ελλήνων»


«Η τρόικα χτυπά στην παράδοση των Ελλήνων»Αποδέχεται την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στα επεισόδια της ΔΕΘ ο Π. Καμμένος

«Θέλουν να σταματήσει ο ελληνικός λαός να διαμαρτύρεται και να διαδηλώνει». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.«Η τρόικα χτυπά στην παράδοση των Ελλήνων. Η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει να μην έχουμε ούτε παιδεία, ούτε αξίες, ούτε παράδοση, ούτε γνώση, ούτε αρχές», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

«Αποδέχομαι την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στα επεισόδια της ΔΕΘ. Ήταν διαδήλωση για δικαιώματα που καταπατώνται. Η γερμανική πρεσβεία έχει γίνει κοινωνός της εξαθλίωσης και της ομοσπονδοποίησης του ελληνικού κράτους», συμπληρώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την απολογία των συλληφθέντων ενώπιον του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Παρά τα επεισόδια των διαδηλωτών, ο Πάνος Καμμένος δεν κατηγορεί την Αστυνομία: «Οι Αστυνομικοί δε φταίνε σε τίποτα. Στηρίζω την Αστυνομία, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μέσα κατά διαδηλωτών. Οι κατακτητές της χώρας στρέφονται και κατά των ένστολων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μισθός του αρχηγού ΓΕΕΘΑ».

1 σχόλιο:

  1. έχει δίκιο ο Καμένος. Σήμερα η Γερμανία ασκεί πολιτισμικό ιμπεριαλισμό στη χώρα μας. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μοιάζει με τους προδότες της κατοχής, οι οποίοι άνοιγαν τα σπίτια τους κι έμπαζαν τους κατακτητές μέσα. Και καλά, ο Μπουτάρης είναι πια γνωστός και μη εξαιρετέος. Κείνοι όμως που τραγούδησαν Ρίτσο, και μάλιστα, όταν αυτοί οι στίχοι γράφτηκαν για την ενότητα του λαού στα μετακατοχικά χρόνια προκειμένου ν' αντέξει στην πείνα και τη δίψα των πέτρινων εκείνων χρόνων, με τι ψυχή το τραγούδησαν μπροστά στον εκπρόσωπο της νέας γερμανικής κατοχής; Όταν υπάρχουν Έλληνες που καταδέχονται να φτάνουν σ’ αυτήν την εσχατιά της ενδοτικότητας, γιατί να μην αισθάνονται δικαιωμένοι οι θαυμαστές του Χίτλερ στην Ελλάδα Κασιδιάρηδες και τα υπόλοιπα ανθρωποειδή της χρυσής αυγής;


    ΑπάντησηΔιαγραφή